Прогноз від Наталки Діденко

Погода сприятиме романтичним прогулянкам в магазини і просто любителям гуляти на свіжому повітрі. Ви можете навіть не брати парасольку і не натягувати до очей шапку. Народний синоптик прогнозує ослаблення вітру, він змінить напрямок на південний, а також навряд чи будуть опади. Крім того, можна буде навіть трохи порадіти сонечку. Тільки на заході буде хмарно, а також велика ймовірність мокрого снігу і дощу. Але на заході завжди багато місць для романтичних зустрічей, які укриють від негоди. А от туристам в гори краще не виходити. До нас близько циклон і атмосферний фронт.

По температурі в День закоханих буде тепло – від +1 до +6 градусів, а південна частина порадує своїх жителів температурами від +5 до +8 градусів, у Криму ще вище – до +10 градусів. У столиці в п'ятницю не очікується ні дощ, ні сніг, можна буде вдосталь нагулятися. Вітер буде помірним і південним. А вночі краще залишитися вдома або одягнутися тепліше, так як будуть морози – від -2 до -4 градусів. Вдень буде тепло – до +5 градусів.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Також народний синоптик розповіла трохи про погоду на наступні дні. За її прогнозом і на Стрітення не буде великих змін, тільки на північ прийдуть хмари з опадами, але невеликими.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua зарплата до 4000$ скасовується, у Зеленського нова мета – зробити українцям зарплати майже як у Польщі. Вже підрахували, скільки ж це буде в гривнях і кому світить підвищення заробітної плати в Україні.

Також Знай.ua писав, в Україні збираються модифікувати метро, проте поки що тільки в Києві. Ні, нових станцій не побудують і не оновлять ні інтер'єр, ні обладнання, ні самі вагони. Поки багато країн користуються 5G, у нас тільки на 8 станціях зроблять 4G.

Нагадаємо, міністр Дмитро Дубілет розповів на своїй сторінці на Facebook, що тепер можна буде перевірити і оплатити квитанції онлайн. «Держава в смартфоні» поступово починає працювати, а українцям розповіли, як це зробити і як користуватися сервісом.