Для кого це свято

День святого Валентина як день пам'яті святого – тільки в католицтві. Православні не відзначають подібне свято, його немає в православному календарі, але є кілька днів вшанування святого Валентина, які не збігаються з цією датою. Однак це ще не означає, що не можна вітати з Днем закоханих, якщо мати на увазі саме такий зміст.

Любов є одним з найпрекрасніших почуттів людини, змушує здійснювати подвиги, робить не такою безглуздою самопожертву, можна сказати, що лише на любові і тримається все суспільство. Любов може приймати різні форми: романтична, платонічна, любов матері до дитини або будь-якої людини до своєї справи, любов до природи і любов до Бога.

І хоча це свято більш романтичне, але ви можете привітати абсолютно будь-яку людину і показати, що вона вам не байдужа. Тим більше зараз це так просто зробити, навіть не потрібно малювати і вирізати валентинки або бігати по всьому місту і шукати відповідну листівку. Ми вже підібрали для вас кілька варіантів привітань в листівках, віршах і смс.

День закоханих листівка, фото: znau.edu
День закоханих листівка, фото: znau.edu

Листівки і поздоровлення

Візьму я великий палкий поцілунок,
Його запакую в яскравий пакунок,
До крил валентинці скоріш причеплю
Й до тебе летіти з пакунком велю!
Сміліш відкривай цей барвистий пакунок,
Приймай в День закоханих мій поцілунок!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

День Святого Валентина,
І за вікном одна картина.
Всі з букетами ідуть,
І любов усім несуть.
Я тебе в цей вітаю,
Своє серце відправляю.
Все ж бувають чудеса:
Було серце – стало два.

День закоханих листівка, фото: nv.ua
День закоханих листівка, фото: nv.ua

День Святого Валентина –
Гарний день календаря!
Що за славна в нас картина –
Разом в ліжку – ти і я!
Обрамляють ту картинку
І троянди, і стрічки.
Розіп'ємо ми пляшчинку
Тільки разом – я і ти!
І Амур на тій картинці –
Бачиш, крильця як тремтять?
В серце кожного, хто любить,
Стріли влучно полетять!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua потужна лавина в Туреччині поховала під снігом 41 людину. Постраждали й ті, хто хотів допомогти і відкопати інших.

Також Знай.ua писав, українці тепер зможуть відпочити на островах по безвізовому режиму, ось тільки вони не дуже популярні у туристів, в основному через радіацію.

Нагадаємо, ПЦУ розвінчує міфи про святого Валентина і взагалі хоче перенести свято всіх закоханих на іншу дату. Чому так і коли хочуть відзначати День святого Валентина розповіла пресслужба ПЦУ.