16 лютого вийде прем'єрний випуск шоу "Слідство ведуть екстрасенси". Ясновидці Жанна Шулакова та Ольга Калінова будуть розгадувати таємничу низку дитячих смертей в родині Ольги Таран, яка втратила чотирьох дітей. Жінка вважає, що на той світ її малюків забирає перша донька, яка загинула в пожежі.

Так, Ольга проживає в селі неподалік від Бердянська. Майже щодня вона заходить в місцевий магазин, купує солодощі і несе їх своїм дітям на кладовище. Жінка втратила їх у різний час і з різних причин: нещасний випадок, раптова смерть після пологів і два викидня.

Старша донька Ольги померла в 3 роки в результаті пожежі, яка спалахнула в старому орендованому будинку жінки. Дівчинку витягнув з вогню власник будинку. Однак врятувати її не вдалося. З батьком доньки Ольга розійшлася за кілька місяців до трагедії. Так як чоловік перетворився на п'яницю та тирана.

Слідство ведуть екстрасенси, СТБ

Жінка вийшла заміж вдруге. Але завагітніти у неї не виходило. Лише через рік лікування Ольга побачила віщий сон, в якому до неї прийшла покійна дочка. А вже через кілька тижнів вона дізналася про вагітність. Ольга народила хлопчика, але малюк прожив всього добу. Потім жінка ще двічі намагалася стати мамою. Але обидва дитини померли в утробі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Ользі здається, що її дітей на той світ забрала старша дочка, Альбинка, так як мати її не врятувала від вогню.

Допомогти героїні погодилися екстрасенси Жанна Шулакова і Ольга Калінова.

Жанна Шулакова, СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що ясновидці Рубіна Цибульська і Жанна Шулакова допомогли молодої матері, яка стверджувала, що її життя намагається забрати покійний чоловік.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відомий ясновидець і астролог Хаял Алекперов поділився нюансами про свою роботу.

Також "Знай.ua" писав, що екстрасенси попередили про небезпеку любительок фарбування волосся.