В мелітопольському магазині "АТБ" у покупця сталася дуже прикра пропажа. Це вже не жарти, чоловік не дорахувався 2,5 тисячі гривень.

Про це стало відомо завдяки відео в мережі, яке користувачі вже обговорюють кілька днів.

АТБ, фото - kronkstroy
АТБ, фото - kronkstroy

За інформацією очевидців, чоловік купив продуктів на 2,5 тис грн, розрахувався карткою. Вийшло так, що гроші списали, а касиру підтвердження не прийшло. Покупця не відпускали з продуктами. А з порожніми руками, що цілком логічно, він збирався піти тільки, якщо йому повернуть гроші. Ситуацію міг вирішити дзвінок до банку, але це боязке прохання продавця так і залишилося непочутим покупцем.

Чим вирішився конфлікт, не повідомляється. Цікаво, що охоронці магазину, які повинні були залагодити конфліктну ситуацію майже не втручалися. Обережно, у відеозапису з місця інциденту присутня ненормативна лексика!!!

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Фуршет" тероризують черв'яки, "живі" цукерки це тільки початок - "Перетворюється на зоомагазин".

Як повідомляв Знай.uа дощ з тарганів - у Дніпрі супермаркет оскандалився пекельним сервісом, кадри для міцних горішків.

Знай.uа писав, чорна п'ятниця для наївних? Супермаркет оскандалився "фейковими знижками".