Гончарук, фото з сайту Кабміну
Гончарук, фото з сайту Кабміну

У Гончарука клянуться, що в лютому платіжки на газ будуть рекордно низькі

У першому кварталі 2020 року суми в платіжках на опалення будуть значно менше торішніх — ціна на газ для споживачів знизиться ще додатково в лютому. Про це заявив міністр енергетики та захисту навколишнього середовища Олексій Оржель, повідомляє прес-служба міністерства.

Пенсіонери, фото 33 канал
Пенсіонери, фото 33 канал

Пенсії в 2020 буде складніше оформити – які новації підготували українцям

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

У 2020 році буде складніше оформити пенсії. Причиною тому є нові вимоги до необхідного страхового стажу. Крім того, з 1 квітня жінкам підвищать пенсійний вік. Однак, зараз у жінок повноцінну пенсію буде призначено за наявності страхового (трудового) стажу 30 років, чоловікам потрібно 35 років. Страховий стаж, який дає право на пенсію за віком, стане однаковим для всіх (35 років) в 2028 році.

Коронавірус у Китаї, фото: REUTERS
Коронавірус у Китаї, фото: REUTERS

У українських фахівців прорив у виявленні коронавіруса

Коронавірус поки в Україні не виявлено, але наші фахівці роблять все, щоб убезпечити українців. Так, вже з'явилися тест-системи українського виробництва для виявлення смертельного китайського вірусу. При цьому вони в п'ять разів дешевше за німецькі аналоги. І саме за їх допомогою можна перевірити 500 осіб на наявність коронавірусу в їх крові.

Верховна Рада, фото: Знай. ua
Верховна Рада, фото: Знай. ua

"Служниця народу" прийшла до Ради з Prada: скільки ваших місячних зарплат коштує ця сумочка?

Народна депутатка від фракції "Слуга народу" Вікторія Кінзбурська з'явилася в Раді з сумкою Prada за 63 тисячі гривень. Цікаво, що місячна зарплата чиновниці становить не більше 40 тисяч гривень. До того, як потрапити до президентської партії Кінзбурська була чиновником, яка за декларацією, поданій минулого року, за рік отримувала лише 87 225 гривень.

Поклонська, фото з вільних джерел
Поклонська, фото з вільних джерел

В мережі висміяли Поклонську за безглузді заяви щодо Криму

Колишня "прокурорша" Криму Наталія Поклонська, яка "прославилася" своїми безглуздими витівками і промовами, продовжує смішити українців безглуздими заявами. На цей раз Наталія Поклонська зганьбилася, вирішивши висловитися про подачу води до Криму по перекритому каналу Дніпра.