Ангеліна в свої 46 вперше вирішила сходити в салон краси перед сімейним торжеством. У жінки сильні проблеми із волоссям, вона наполовину лиса, але перукар із золотими руками змогла зробити диво.
У жінки голова дуже облисіла, їй було соромно ходити з такою зачіскою. Вона ховала голову в хустку, але, зрозуміло, що такий варіант не підходить на кожен день.

Перевтілення, фото скріншот з Інстаграм

Перед торжеством в колі родичів Ангеліна майже плакала, думаючи про те, як погано вона буде виглядати на заході. Кілька подруг порадили підібрати перуку, але одна знайома розповіла їй про майстра-перукаря, яка практично творить чудеса з волоссям.

Перевтілення, фото скріншот з Інстаграм

І тут історія набула несподіваного для неї поворот. Справа в тому, що опинилася у руках Шафаг Новрузова – відомий азербайджанський стиліст, яка прославилася в Мережі завдяки своїм приголомшливим роботам.

Перевтілення, фото скріншот з Інстаграм

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Стиліст висвітлила Ангеліні волосся, щоб візуально вони здавалися густішими. І дійсно: після сушіння відразу з'явився обсяг, якого ніколи не було.

Потім Шафаг наростила кілька пасом в нижній частині, щоб додати довжину. І приступила до укладання. Не більше години знадобилося майстру, щоб створити розкішну зачіску на голові у жінки.

Там же в салоні їй зробили вечірній макіяж. І коли Ангеліна побачила своє відображення в дзеркалі, вона не змогла стримати сліз від захвату і переполнявшей її радості. Навіть у раніше молодості волосся не виглядали так шикарно, як зараз.

Жінка блищала на торжестві і купалася в компліментах захоплених родичів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше астрологи назвали зодіакальних щасливчиків у лютому.

Як повідомляв портал "Знай.uа", хвиля магнітних бур очікується скоро

Також Знай.uа" писав, що найбільший айсберг в світі виходить у відкритий океан.