Галина Третьякова, фото: Слуга народу
Галина Третьякова, фото: Слуга народу

"Слуга народу" пройшлася до Ради коридором ганьби

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Галина Третьякова пробиралася до парламенту через натовп розлючених українців. Відповідне відео було опубліковано в Telegram-каналі Pavlovsky News.

Порушення ПДР, фото: Вголос
Порушення ПДР, фото: Вголос

Водіям не сховатися, "листи щастя", тепер приходитимуть просто під двері, як з ними боротися

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В 2020 році українським водіям почнуть надсилати штрафи поштою. Влада вже не перший рік лякає автомобілістів системою автоматичної фіксації порушень ПДР, але тепер у МВС заявили про вихід на фінішну пряму в реалізації цієї реформи.

Виховання дітей, фото: 24tv.ua
Виховання дітей, фото: 24tv.ua

ЮНІСЕФ назвав країни, де найкраще ростити дітей - результат України змусить пакувати валізи

В Норвегії, Південній Кореї та Нідерландах найкращі можливості для життя і розвитку дітей, а найгірші — у Центральноафриканській Республіці, Чаді та Сомалі. Про це йдеться в доповіді ООН "Майбутнє для дітей світу". У рейтингу процвітання дітей Україна посіла 91 місце поряд з Бразилією і Ямайкою.

Максим Нефьодов, фото: 112.ua
Максим Нефьодов, фото: 112.ua

Глава митниці Нефьодов поплатиться за корупційне минуле, НАБУ готує справу

У середу, 19 лютого стало відомо, що Вищий антикорупційний суд зобов'язав Національне антикорупційне бюро відкрити справу про корупцію голови Державної митної служби Максима Нефьодова. Про це вказується в судових матеріалах, повідомляють "Українські Новини".

Коронавірус з Китаю, фото financoff
Коронавірус з Китаю, фото financoff

У МОЗ засекретили, де розмістять евакуйованих з Китаю українців

Українців, евакуйованих з китайського Уханя – центру поширення коронавірусу, розмістять в 4 місцях дислокаціях, які засекретили через бурхливу реакцію громадськості. Про це заступник міністра охорони здоров'я Дмитро Коваль розповів на брифінгу в середу.