Моторошний випадок, який сколихнув усю Україну, стався у Житомирі. Саме там в гуртожитку військової частини військовослужбовець, який проходив службу за контрактом, покінчив життя самогубством.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Відтак, як відзначається, військовий повісився просто у душовій кабінці власного гуртожитку.

Військовий з квітами, фото з вільних джерел
Військовий з квітами, фото з вільних джерел

"У прокуратуру Житомирського гарнізону надійшло повідомлення про самогубство шляхом повішання військовослужбовця-контрактника в душовій кабіні гуртожитку. За даними експертів, ознак насильницької смерті у військового не виявлено", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Варто зауважити, що також під час огляду тіла правоохоронці виявили мобільний телефоні, у якому був скріншот з передсмертною запискою. Наразі поліцейські відкрили кримінальне провадження.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Донбасі окупанти цинічно обстріляли місто Попасна, а також зруйнували тамтешнє кладовище, розбомбив його снарядом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Богдан на Сейшелах звернувся до збіднілих українців - грошей нема, але тримайтеся, фото

Також "Знай.ua" писав, Зеленський терміново викликав силовиків на килим, що трапилося.