У місті Берестечко Волинської області виявили повішеним 53-річного сина колишнього народного депутата від "Партії регіонів" Катерини Ващук. Зі слів мера Берестечка Валентини Залевської для всіх городян смерть родича ексдепутата стала трагічною несподіванкою.

Залевська зазначила, що покійний був підприємцем, співвласником невеликого кафе. Він жив сам, був позитивною людиною. У місцевій пресі з'явилася інформація про те, що син екснардепа Катерини Ващук пішов із життя не від рук інших, а скоріш за все покінчив життя самогубством.

Катерина Ващук, фото: Волинські новини
Катерина Ващук, фото: Волинські новини

Зазначається, що чоловіка знайшли повішеним на тросі на поруччях сходів, що ведуть на другий поверх будинку. Водночас передсмертної записки не було. За фактом кримінальної події поліція відкрила кримінальне провадження. Тіло чоловіка направлено на експертизу.

Варто нагадати, Катерина Ващук є українським політиком, депутатом Верховної Ради 2−4, 6−7 скликань. Останній раз у Верховну Раду її було обрано у 2012 році.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Верховна Рада, фото: zaxid.net
Верховна Рада, фото: zaxid.net

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше