В одній з ветеринарних клінік Дніпра активно худне 6-річний кіт Антон. Про це повідомляє ТСН.

Кіт Антон, скріншот ТСН

Так, кругленький Антон важив 13,3 кг, при середній вазі для його породи — 5-6 кілограм. Зайва вага з'явився через малорухливий спосіб життя та переїдання. Також за словами ветеринара Олександри Вітер, якщо не приділяти вихованцеві достатньо уваги, то він почне втішати себе їжею. Більш того, ожиріння може вражати внутрішні органи улюбленця. І ось фахівці з Дніпра взялися допомогти Антону позбавитися від зайвої ваги.

Чотирилапому вихованцю призначили дієту, плавання та фітнес. Також у Антона з'явився особистий масажист. І в результаті, всього за декілька тижнів інтенсивного курсу Антону вдалося скинути цілих три кілограми. Навіть зараз кіт Антон надихає людей до здорового способу життя. У свою чергу, ветеринари закликають людей піклуватися про своїх домашніх улюбленців.

Кіт Антон, скріншот ТСН

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Слід зазначити, що для того, щоб уберегти своїх пухнастих малят від переїдання винайшли миски з перешкодами і спеціальні м'ячі, які не дозволять так просто дістатися до їжі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що кіт з татуюваннями став зіркою мережі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", нікудишній господар кинув свого улюбленця з-за унікального погляду.

Також "Знай.ua" писав, що собака прославилася в інтернеті завдяки морді, яка схожа на людське обличчя.