У мережі оприлюднили унікальну фотографію, яка викликала вкрай актине обговорення по усій Україні. Відтак, на знімку видно, як у Житомирі на одному з місцевих базарів, звичайна жінка продавала картоплю з багажника елітного автомобіля Rolls-Royce Phantom, ціна якого понад півмільйона доларів.

Відповідне фото опублікувало видання ТопЖир.

Відтак, як відзначається, жінка приїхала на ринок на елітному Rolls-Royce Phantom, а потім відкрила багажник та почала продавати картоплю. За словами очевидця, Phantom пригнали на ринок нібито як весільний автомобіль, щоправда, ймовірно щось пішло не так, і елітне авто перетворилося на склад з "картоплі"

Фото з місця події
Фото з місця події

Окрім цього, відзначається, що у машини досить цікаві номерні знаки, які нерідко використовують для маскування транспорту на російській реєстрації. До слова, такий автомобіль може дозволити не кожен українець, адже середня його ціна становить близько 18 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще