Як відомо, наразі у всьому світі все більших обертів набирає смертельний коронавірус з Китаю, який вже відправи до лікарні та забрав життя у тисяч людей. У зв'язку з цим, в Україні досить негативно та скептично почали відноситися до людей, які мають хоч найменшу ознаку інфікування цією хворобою, і ще більше забобонні стосовно людей з Китаю.

Відтак, один з студентів КНР, який навчається в Україні, вирішив кинути виклик усій державі та влаштував одиночний пікет просто в центрі Харкова. Відтак, молодик у медичній масці і з плакатом вийшов до пам'ятника Шевченку на вулиці Сумській та приніс з собою плакат, на якому декількома мовами було написано:

"Я не вірус! Я людина! Викорінення забобонів! Ми - весь світ! Ми ніколи нікого не дискримінуємо! Ми зробимо день світліше!".

Скріншот допису, який оприлюднили у Twitter

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, раніше китайський коронавірус підкосив одну з найбільших світових компаній, світ може залишитися без пива.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Івано-Франківській області було госпіталізовано 63-річну жінку, яка щойно повернулася з зараженої Італії.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві проводили навчання з протидії коронавірусу.