У столиці правоохоронці забрали у батьків, які періодично вживали алкоголь, двох дітей: 2-річну дівчинку та 8-річного хлопчика. А на чоловіка та жінку склали адміністративні протоколи.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Як відзначається, в рамках рейду "Діти вулиці" правоохоронці перевірили сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах, а також родини, на які надходили скарги. Відтак, в результаті поліцейські виявили родину, де батьки не приділяють належної уваги своїм дітям та зловживали алкоголем.

Фото з місця події
Фото з місця події

Окрім цього, поліцейськими було перевірено помешкання родини, яке змусило їх забрати двох дітей, 2012 та 2017 років, адже побутові умови родини загрожували здоров’ю та життю малолітніх. Наразі неповнолітніх відправили до дитячої лікарні для проходження медичного огляду та надання допомоги, а на їх батьків склали адміністративні протоколи та провели з ними профілактичну бесіду.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.