Строковий призов по-новому – у ЗСУ пояснили, кого і коли заберуть в армію

На термінову службу в армію почнуть призивати офіцерів запасу віком до 43 років.

Для офіцерів запасу, якими до 43 років, які не проходили службу в армії, але закінчили військову кафедру і отримали військові звання, в законі передбачена військова служба за призовом для представників офіцерського складу. Рішення про призов на службу приймається щорічно керівництвом Збройних сил України.

В "Слузі народу" повідомили про спалах коронавірусу в Україні: "Це було питання часу"

Гучна новина щодо фіксування першого офіційно визнаного випадку зараження коронавірусом, якою з ранку ошелешив українців заступник міністра Міністерства охорони здоров'я України Віктор Ляшко, миттєво поставило дибки не тільки жителів Чернівців, де і був зафіксований випадок, а і решту областей країни. Знай.ua вирішив дізнатися, наскільки реальна можливість виникнення епідемії в Україні та ступінь готовності регіонів до "зустрічі" з цим вірусом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Був жорстко п'яний, кричав "я син Порошенка", - репер Face розповів, що сталося в Лондоні

Російський репер Face розповів, що син Петра Порошенка робив на його концерті в Лондоні. Виконавець записав кілька відеоповідомлень у Telegram.

Коронавірус в Україні: симптоми, лікування, куди звертатися і поширення хвороби

Останні новини, що стосуються захисту від COVID-19 полягають у дотриманні 2-х головних принципів: частого миття рук із милом по 15-20 сек., а також виключення контакту із хворими людьми.

З приводу респіраторного синдрому головний медик США Джером Адамс заявив, що маски не допоможуть захистити від хвороби під назвою "коронавірус".

У Зеленського назвали несподівану заміну Гончаруку, хто посуне прем’єра

Після вчорашнього брифінгу прем'єр-міністра України Олексія Гончарука у "Слузі народу" назвали головного кандидата, який може посунути нинішнього прем’єра з посади. Нинішній віце-прем'єр і міністр розвитку громад і територій Денис Шмигаль може зайняти місце Гончарука.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше