Ганна Новосад, скріншот з відео
Ганна Новосад, скріншот з відео

Колишня кохана прем'єра Новосад йде слідом за Гончаруком, Зеленський швидко знайшов заміну

Міністр освіти і науки Ганна Новосад планує подати у відставку, тому що не хоче працювати у Кабміні Дениса Шмигаля. Хоча главу Міністерства міняти не збиралися. Так, Новосад виявила бажання залишити посаду міністра освіти.

В київських аптеках дорожчають маски, скрін з відео
В київських аптеках дорожчають маски, скрін з відео

Перший заражений коронавірусом в Україні: в аптеках закінчилися маски, а ціни зросли в 6 разів

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Після новини про першого зараженого коронавірусом в Україні в аптеках різко закінчилися маски, незважаючи на те, що ціни на них злетіли в 6 разів. Зокрема, медичні маски стали дефіцитом у столиці. Українські журналісти побували у столичних аптеках, щоб дізнатися, чи легко купити цей товар.

Олексій Гончарук на самокаті, скрін з відео
Олексій Гончарук на самокаті, скрін з відео

Українці проводжають Гончарука з Кабміну жартами, оприлюднено "унікальні кадри" відходу прем'єра з посади

У вівторок, 3 березня, відбулося екстрене засідання фракції ″Слуга народу″, на якому вирішувалася доля Кабміну і силових органів України. На засіданні ″слуги народу″ обговорювали середу, 4 березня, заплановано позачергове засідання Верховної Ради, і одне з питань порядку денного є кадрові перестановки. Основне питання — чи приберуть прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Водоспад окропу з моста Патона, скрін з відео
Водоспад окропу з моста Патона, скрін з відео

З моста Патона ллється водоспад окропу - 200 будинків в Києві залишились без тепла

Вівторок, 3 березня, шокував українців новиною про коронавірус в країні. Але киян від цієї поганої новини відвернув міст Патона, на якому саме в цей день прорвало трубу. Як з'ясувалося, з моста продовжує литися вода, причому з досить серйозним натиском. В результаті прориву жителі 200 будинків Русанівки і Березняків залишилися без води і опалення.

Школярі, скрін з відео
Школярі, скрін з відео

Весняні канікули 2020 – коли українські школярі відпочиватимуть, якщо не буде карантину через коронавірус

Вже незабаром українські школярі традиційно підуть на весняні канікули, які очікуються в останній тиждень березня. Так, попередньо канікули в українських школах почнуться в понеділок, 23 березня, а в понеділок, 30 березня, школярі відновлять навчання.