Українські пенсіонерки, скрін з відео
Українські пенсіонерки, скрін з відео

Українцям підготували шалені штрафи за прострочення, "зубожиння" не зупинити

В Україні запрацювали нові правила НКРЕКП, згідно з яким українців штрафуватимуть за кожен день прострочки по сплаті послуг постачання газу. Так, у відомстві заявили, що штрафні санкції споживачам доведеться платити в тому випадку, якщо вони не внесуть плату по комуналці до 20 числа кожного місяця.

протести в Чернівцях, фото facebook.com/promincv/
протести в Чернівцях, фото facebook.com/promincv/

Західну Україну захопила масова істерія через коронавірус

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як відомо, перший випадок зараження коронавірусом Covid-19 зафіксовано в українських Чернівцях. Найбільше ця новина стривожила жителів Західної України. Так, у львівських аптеках немає масок, а місцеві жителі почали штурмувати супермаркети.

Денис Шмигаль в Раді, фото - Znaj.ua
Денис Шмигаль в Раді, фото - Znaj.ua

Нового прем'єра Дениса Шмигаля рознесли за мову в Раді після призначення

У середу, 4 березня, депутати проголосували за призначення прем'єр-міністром колишнього голову Івано-Франківської ОДА Дениса Шмигаля. Він встиг виступити в стінах Верховної Ради, однак його промову розкритикував відомий генерал-майор податкової поліцій України Юрій Атаманюк. Він нагадав, що у своїй промові новий прем'єр-міністр розповів про свою стратегію роботи.

Коронавірус, скріншот: YouTube
Коронавірус, скріншот: YouTube

Коронавірус націлився не тільки на старих, хто може заразитися вже завтра

Китайський коронавірус Covid-19 вже зафіксовано в Україні. Проте панікувати не варто, адже нова інфекція вражає тільки деякі категорії людей. Згідно з інформацією центру по контролю захворювань КНР, коронавірусом вкрай рідко хворіють діти і підлітки. На категорію від нуля до десяти років припадає всього 1% хворих, така ж статистика і вікової групи 10-19 років. Так, в основну групу ризику входять люди старше 80 років, хворі на діабет, а також важкими хворобами серця.

Володимир Зеленський // gettyimages
Володимир Зеленський // gettyimages

Зеленський зустрівся з Порошенком віч-на-віч: фото вже стало мемом

Президент Володимир Зеленський привітався з ексгарантом Петром Порошенком під час позачергового засідання Верховної Ради, на якому вирішилася доля прем'єрства Олексія Гончарука. Так, нинішній глава держави потиснув руку колишньому колезі. Відповідний знімок опублікував журналіст "Радіо Свобода" Михайло Ткач у Facebook.