Прогноз від народного синоптика Наталки Діденко

В суботу і в неділю за прогнозом народного синоптика буде холодна погода, іноді тепла, часом пройдуть дощі, а іноді й квітневе сонце. Давайте розбиратися. Внаслідок атмосферного фронту в суботу пройдуть дощі на заході, а в неділю вони дійдуть ще й до північної частини, чіпляючи за собою Вінницьку та Черкаську області, а ввечері захоплять Кропивницький і Одесу, тут навіть можуть бути грози.

Все сонечко і мінлива хмарність буде тільки на сході, на півдні і в Дніпрі. По температурі на заході від +5 до +11 градусів, а в Карпатах температура може опуститися до нуля. Тому може пройти навіть мокрий сніг. У той же час на Сході і на півдні – від +15 до +17 градусів за прогнозом Наталки. У Центрі і на півночі – від +10 до +15 градусів. Вітер буде поривчастим і південним, але не повалить гілки і білборди.

Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook

У столиці субота виявиться ще теплою з температурою від +12 до +13 градусів і невеликим дощем. У неділю, на свято, прийдуть хмари і атмосферний фронт, тому похолодає і пройдуть дощі. Температура буде від +8 до +10 градусів. А на Шевченківські дні в Україні вже не буде дощів, по температурі буде приблизно, як у неділю. Тобто буде прохолода в західних і північних областях, а тепло на сході і на півдні.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua новий прем'єр-міністр України Денис Шмигаль вже в перші дні почав псувати репутацію нового уряду. Він вирішив подавати воду в Крим. Меджліс вже відреагував на цю безглузде заяву.

Також Знай.ua писав, клієнти популярного банку в Україні Monobank під загрозою, явно кульгає безпека. Людям розповіли, як можна захиститися від зловмисників, хоча служба безпеки працює не на вищому рівні.

Нагадаємо, тепер українцям доведеться платити за світло за повною, ніяких пільгових 100 кВт/рік більше не буде. Як би не старалися, заощадити з міністром енергетики Олексієм Оржелем у вас не вийде.