Наречена Розенка обізвала усіх чоловіків собаками та "зрадила" своєму коханому просто на камеру

Як відомо, знаменита українська телеведуча Олена-Крістіна Лебедь та наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, досить активно веде свою Instagram-сторінку та часто радує прихильників різноманітними відеороликами та знімками.

Наречена Розенко, фото: Instagram
Наречена Розенко, фото: Instagram

Топ-7 лайфхаків для швидкого засинання - тепер можна не рахувати баранчиків

Дуже часто буває так, що після важкого трудового дня, не дивлячись на всю втому, ми ніяк не можемо заснути. А далі очікується не менш важкий день, кожна хвилинка відпочинку перед яким була би справжнім скарбом. Але сон не йде після підрахунку баранчиків, читання історичних книг і переглядів інтерв'ю Анатолія Анатоліча. Або ж у вас і зовсім проблеми з засинанням.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Сон, фото pxhere.com
Сон, фото pxhere.com

"Тещі - безкоштовно, а коханці - дорожче", - 8 березня перетворило торгашів на гігантів бізнесу, фотохіт

З Республіки Білорусь прийшли дуже цікаві новини. У місті Брест креативні продавці тюльпанів, скориставшись кмітливістю і Міжнародним жіночим днем - 8 березня, поставили покупців перед дуже відповідальним вибором. Про це стало відомо завдяки публікації пабліка brestcity в Instagram.

Погода, фото: Вечірній Київ
Погода, фото: Вечірній Київ

"Все кохання - дівчаткам", - невгамовний Ляшко прикрасив 8 березня грайливим язичком, відео

Найвідоміший український "радикал" Олег Ляшко забув про концерти Любові Успенської і пісні Михайла Шифутинського, спеціально для привітання українських жінок зі святом весни - 8 березня.

Про це стало відомо завдяки новому відео, яке Олег Валерійович опублікував в мережі Facebook.

Олег Ляшко, Facebook
Олег Ляшко, Facebook

"Фан-зустріч" Порошенка з поклонінням спантеличила українців - "Рівень ідіотизму вождів"

Відомий український блогер, журналіст і політичний оглядач Михайло Шнайдер звернув увагу своєї аудиторії на нещодавній успіх колишнього президента України Петра Порошенка, який зловив купу радісних оплесків і овацій в Оперному театрі.

Петро Порошенко, фото: YouTube
Петро Порошенко, фото: YouTube