Державний портал електронних послуг "Дія" підключили до електронних державних реєстрів.

Про це повідомляє сторінка "Дії" в соціальній мережі Facebook.

"В електронному кабінеті кожен українець може отримати всю інформацію про себе з 5 реєстрів", - йде мова на офіційному порталі "Дія"

Додаток для смартфонів "Дія" у Google Play Market
Додаток для смартфонів "Дія" у Google Play Market

Наразі до сервісу підключені наступні реєстри:

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  • Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, який містить дані про приватних підприємців і компанії. Серед інших послуг, тут ФОПи зможуть подивитися закріплені за ними види економічної діяльності (так звані КВЕДи).
  • Державний реєстр речових прав на нерухоме майно, у якому можна знайти відомості про свої об'єкти нерухомості такі як будинки і квартири.
  • Єдиний державний реєстр транспортних засобів, де можна знайти дані технічного паспорту транспортного засобу та водійські права.
  • Державний земельний кадастр, у якому знаходяться дані про права власності на земельні ділянки.

Скористуватися доступом до цих реєстрів можна в особистому кабінеті.

Також у тестовому режимі запущено роботу платформи "Дія.Бізнес", яка окрім довідкової інформації також пропонуватиме можливість відкриття і закриття ФОПів. У майбутньому ці послуги мають стати доступними для всіх громадян.

Міністерство цифрової трансформації продовжує роботу над порталом "Дія". У найближчих планах - цифровий поліс страхування на авто, цифровий студентський, цифровий паспорт і цифровий закордонний паспорт.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у додатку "Дія" українці зможуть оплатити комуналку, як це працюватиме.

Як повідомляв портал "Знай.ua", додаток від Зеленського "Дія" стежить за українцями, користувачам показали лякаючу правду.

Також "Знай.ua" писав, Електронні паспорти приховають дані про українців, в мережу злили унікальну інформацію.