Погода на 10 березня в Україні: точний прогноз

У вівторок в Україні буде досить приємна погода, без опадів, з плюсовою температурою вдень і вночі, а також з періодичним сонцем. Вітер теж буде несильним, помірним – 5-10 м/с. Також весна порадує високими температурами по всій Україні.

На заході не буде опадів, у всіх західних областях мінлива хмарність, а також суха погода. Температура коливатиметься від +8 до +12 градусів вдень. Найтепліше буде в Хмельницькій області. Температура вночі теж не низька – від +2 до +6 градусів.

На півночі також буде висока температура, навіть вище, ніж на заході. Температура вдень підвищиться від +9 до +15 градусів. Найспекотніше буде в Сумській області. А вночі температура підніметься від +4 до +8 градусів. А також по всій території очікується мінлива хмарність та несильний вітер.

Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр

На сході теж, м'яко кажучи, не холодно. Температура вдень покаже майже рекордні від +13 до +18 градусів. Саме в Харкові буде найбільш тепла погода. До того ж скрізь мінлива хмарність і повна відсутність опадів. Вночі температура теж висока – від +5 до +8 градусів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На півдні не менш тепло – вдень температура від +13 до +17 градусів, а в Херсонській області може піднятися навіть до +18 градусів. Температура вночі найвища в Одеській області – до +10 градусів, на решті території – від +5 до +9 градусів. Також скрізь не очікуються дощі і тільки мінлива хмарність.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua уряд Гончарука відклав індексацію пенсій, через що постраждали багато пенсіонерів, але зараз міністр соцполітики Марина Лазебна поставила це питання першочерговим завданням.

Також Знай.ua писав, екологи панікують через тонни сміття, які йдуть з України в Угорщину. Вже не вистачає ні рук, ні обладнання, щоб очистити річку від побутових відходів. З'явилися моторошні фото цієї ситуації.

Нагадаємо, російські ЗМІ повідомляють, що в так званій ДНР вирішили скасувати державний статус української мови. Сильно хочеться їм зміцнити зв'язки з Російською Федерацією, та і українська мова не знайшла свого місця вживання.