Прогноз від народного синоптика Наталки Діденко

Для початку синоптик розповіла про погоду на 11 березня, так як 10-го буде просто сухо. А ось на середу українцям доведеться підготуватися не тільки в плані гардероба, але і, можливо, змінити свої плани. А змінити їх доведеться. Тому синоптик показала карту на середу. А саме в цей день очікується прихід атмосферного фронту і дощів, а також стане трохи холодніше – до +10 градусів максимум, а ще збирається підсилитися вітер. Але поки в Україні буде тепла і суха погода.

У всіх областях в Україні у вівторок буде сухо, тому що погоду визначає антициклон, а значить опадів не буде. Температура буде особливою високою на півдні, на сході та в центральних областях – від +12 до +18 градусів. Трохи холодніше, проте, на півночі – від +9 до +13 градусів. Але ось на заході буде по-справжньому березнева погода з температурами від +7 до +12 градусів.

У столиці за прогнозом народного синоптика Наталки Діденко теж буде суха погода без опадів. А температура повітря підніметься від +12 до +13 градусів.

Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook

Прогноз від Укргідрометцентру

За цими даними сама спекотна погода в Україні буде на сході (у Харківській області) і на півдні (в Херсонській області) – до +18 градусів. Температура вночі найвища очікується в Одеській області – до +10 градусів. А ось найхолодніше у цей день буде у Волинській і Рівненській областях – вдень від +8 до +10 градусів, а вночі від +2 до +4 градусів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua уряд Гончарука відклав індексацію пенсій, через що постраждали багато пенсіонерів, але зараз міністр соцполітики Марина Лазебна поставила це питання першочерговим завданням.

Також Знай.ua писав, екологи панікують через тонни сміття, які йдуть з України в Угорщину. Вже не вистачає ні рук, ні обладнання, щоб очистити річку від побутових відходів. З'явилися моторошні фото цієї ситуації.

Нагадаємо, російські ЗМІ повідомляють, що в так званій ДНР вирішили скасувати державний статус української мови. Сильно хочеться їм зміцнити зв'язки з Російською Федерацією, та і українська мова не знайшла свого місця вживання.