Святослав Вакарчук, скрін з відео
Святослав Вакарчук, скрін з відео

Вакарчук віддав партію жінці: "Голос" очолила Кіра Рудик

Народний депутат України і заодно відомий музикант Святослав Вакарчук, який привів у Раду партію "Голос" вирішив відмовитися від посади голови партії. Тепер керувати політичною силою буде народна депутатка Кіра Рудик, яка також входить у фракцію "Голос" в парламенті. Про це Вакарчук заявив в своїх соціальних мережах.

Олексій Гончарук, фото YouTube
Олексій Гончарук, фото YouTube

"Тому що ідіот": Ігор Лєсєв передбачив експрем'єру Гончаруку сумне майбутнє

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Звільнений з посади прем'єр-міністра України Олексій Гончарук назавжди втратив можливість побудувати кар'єру в органах виконавчої влади. Таку думку висловив блогер Ігор Лєсєв у новому випуску програми ″Недобрий вечір″. Журналіст упевнений, що незважаючи на заяви колишнього прем'єр-міністра, який після звільнення спробував виставити себе реформатором і представником ″нового покоління українців″, Гончарук вже ніколи не зможе досягти успіху в політиці.

Прикордонники, фото: uatv
Прикордонники, фото: uatv

Україна закриває кордон через коронавірус, не працюватимуть пункти пропуску і скасують авіарейси

У відповідь на коронавірус українська влада закриє більшість пунктів пропуску на кордоні та скасує авіарейси з Італії. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"З 219 пунктів пропуску на кордонах від завтра працюватимуть 49. Решта буде закрито для громадян та автотранспорту", - сказав глава уряду.

СБУ, скрін з відео
СБУ, скрін з відео

У Києві СБУ схопила терориста з "особливо тяжкими"

Служба безпеки України заарештувала на одній з вулиць Києва учасника міжнародної терористичної організації "Ісламська держава", якого було оголошено в міжнародний розшук. Про це повідомляється на сайті силового відомства.

Андрій Пальчевський, фото: Рoliteka
Андрій Пальчевський, фото: Рoliteka

Продамо землю в карантин? Пальчевський поставив незручні питання владі

Прикриваючись карантином через коронавірус, влада намагається відволікти увагу українців від розпродажу землі. Таку думку висловив політичний оглядач, журналіст та бізнесмен Андрій Пальчевський у своєму черговому відеозверненні до українців, розміщеному в Facebook. На думку Пальчевського, карантин в Україні влада оголосила, щоб не дати незадоволеним українцям вийти на протести.