Чим цікаве це свято

Всесвітній день сну відзначають не так давно – тільки в 2008 року. Але і дата у нього не завжди однакова. Його відзначають в п'ятницю перед днем весняного рівнодення. Це те невелике, що може об'єднати людей у всьому світі. Але сплять не тільки люди, а й тварини. Саме явище сну не повністю вивчене, але відомо, що людині необхідно 7-8 годин, щоб бути здоровим, відновити сили і саме тіло. Часто саме сон стає каменем спотикання, якщо ви хочете домогтися чогось особливого у фізичному плані або вивчити багато матеріалу. Саме в цей час мозок не просто відпочиває, він обробляє всю інформацію, яку отримав за день. Але багато людей так намагаються швидше встигнути, більше всього зробити, що забувають про важливість сну. І це свято – хороший привід, щоб нагадати їм про це. А тим, хто любить поспати довше – вказати, що це теж не так добре.

Свята 13 березня, фото: pixabay
Свята 13 березня, фото: pixabay

Привітання смс

С Днем сна поздравить вас хочу!

Желаю не ходить к врачу,

Желаю песни петь, любить,

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

С собою в мире всегда жить!

Желаю радости большой,

Ходить с открытою душой,

И пусть сны снятся яркие,

Любовь пусть будет жаркою.

День всемирный сна у нас!

Сон – это здоровье!

Вам желаю жить всегда

С огромной любовью!

Чтобы много не грустить,

И чтоб спать спокойно,

Мира и покоя вам,

Пусть не тревожат войны.

Свята 13 березня, фото: pixabay
Свята 13 березня, фото: pixabay

Добрый, яркий, крепкий сон

Как же дорог всем нам он!

В этот праздник в наслажденье

Принимайте поздравленья.

Будут радужными сны -

Нам они всегда нужны!

Крепко спать все будем

Праздник сна мы не забудем!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua через карантин, щоб попередити поширення коронавіруса, в Україні закрилися садки і школи. Але дорослим українцям не світить карантин, тому розповіли як можна отримати відпустку на цей час.

Також Знай.ua писав, любителям оливкової олії розповіли про страшні махінації відомого виробника. Щоб захиститися від подібних ситуацій, варто дуже уважно читати етикетку і склад. Не дайте себе обдурити в супермаркетах.

Нагадаємо, останнім часом було прийнято багато заходів проти коронавіруса. Стало відомо до якого числа буде карантин в школах, а також ми зібрали для вас все що потрібно знати по цій темі на даний момент.