В Україні зафіксували першу смерть від коронавіруса

Інфекціоніст Ольга Голубовська повідомляє, що хвора на коронавірусо жінка в Житомирській області померла.

Раніше повідомлялося, що коронавірус знайшли у 71-річної пенсіонерки з Радомишльського району під Житомиром. Літня жінка повернулася в Україну з Польщі 1 березня.

В Італії від коронавіруса пішла з життя українка

Смертельна інфекція забрала життя жительки України, яка працювала в Італії. Українку, яка працювала в місті Ровато провінції Брешія, госпіталізували в одну з лікарень міста Кьярі з підозрою на COVID-19 ще кілька днів тому. А вже після підтвердження діагнозу, у неї виникли ускладнення, спричиненні коронавірусом, і вона померла.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Україна закриває кордони через коронавірус, офіційна заява РНБО

Через пандемію коронавірусу та карантин Україна закриває кордон для іноземних громадян. Рішення набуде чинності через 48 годин. РНБО просить українців утриматись від поїздок закордон.

У школах змінюється розклад через коронавірусний карантин, коли чекати канікул

З 12 березня 2020 року у всіх навчальних закладах України, у тому числі в школах і дитсадках, був запроваджений карантин у зв'язку з загрозою епідемії коронавірусу COVID-19. У свою чергу, на весняні канікули школярі вийдуть, скоріш за все, 23 березня.

Потривожили душі жертв Бабиного Яру - у Києві на місці трагедії відбувається немислиме

Київрада підтримала продовження скандального будівництва будинку за адресою вулиця Олени Теліги, 25, що розташований біля меморіального парку Бабин Яр.