Дві громадянки України, які застрягли на території Польщі у розпал епідемії коронавірусу в Європі, розмістили в соціальній мережі Facebook відео, у якому поскаржилися на неможливість повернутися на батьківщину.

Відео розмістила на своїй сторінці в Facebook одна з постраждалих і авторок відеозвернення Надія Гуріна.

У своєму відеозверненні молоді жінки розповідають, що їх було примусово виселено з хостелу через відповідне розпорядження польської влади. Авіарейс, яким вони планували повернутися в Україну, скасували.

Українки застрягли в Польщі через коронавірус, фото Facebook
Українки застрягли в Польщі через коронавірус, фото Facebook

Дівчата спробували скористатися автобусними перевезеннями, але попит на цю послугу явно перевищує пропозицію. Також успіху українки не мали з сервісом BlaBlaCar, який дозволяє пошук попутників.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Через знайомих жінки змогли знайти групи у Viber, у яких пропонуються приватні послуги з перевезення за ціною близько 100 євро за місце; проте транспорт доставляє пасажирів лише до кордону, а пішохідні пункти перепуску закриті.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус довів до божевілля кордони України, у величезній автобусній черзі немає ні початку, ні кінця.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Петро Порошенко повернувся до Києва.

Також "Знай.ua" писав, що слід робити українцям, які зараз перебувають за кордоном і збираються повернутися додому.