У середу, 18 березня, по всій території України прогнозується тепла і безхмарна погода. Вдень буде до +14 градусів, вночі температура місцями впаде до -5 градусів.

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що у всіх областях країни буде сухо, ясно і відносно тепло.

Так, найтепліше буде на Заході України – від +12 до +15 градусів. При цьому найхолоднішу погоду синоптик обіцяє в Одеській області і в Криму – від +8 до +10 градусів. Вітер буде південно-західний 3-4 метрів на секунду.

Крім того, вночі в Україну повинні повернутися морози. Місцями температура повітря опуститься до -1 -5 градусів.

У Києві в середу вийде сонце, яке принесе тепло. Стовпчики термометрів у столиці покажуть +8 +10 градусів, а вночі -1 +1 градус.

Популярні новини зараз
Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло Більше не пускатимуть за кордон: яку перепустку потрібно мати 17-річним українцям "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024
Показати ще

Якщо чесно, я вперше стикаюся з ситуацією, коли погода мала б нас цікавити найменше. Ну, хіба що окрім смерчів,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 17 maart 2020

Народний прогноз погоди в Україні

18 березня відзначається день пам'яті мученика Конона Ісаврійського. У народі святого Конона називають Огородником. З цього дня починалась гаряча городня пора. У народі говорили: "На Конона Градаря починай копати грядки в городі".

погода на 18 березня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ні зими, ні літа - вчені жахнули фатальними наслідками зміни кута нахилу осі Землі.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.