Прогноз від народного синоптика Наталки Діденко

Зараз дивовижний час, коли прогноз погоди не сильно хвилює українців, адже багато хто просто залишаться вдома і це ніяк не вплине на їх день. Але багато хто буде намагатися потрапити в маршрутку або відшукати маску. Але, швидше за все, знайдуться і ті, хто просто захоче прогулятися трохи в дворі, поїхати за місто або на дачу. У вівторок по всіх областях очікується суха і сонячна погода, ясна і навіть відносно тепла. Так прогнозує народний синоптик Наталка Діденко.

Також температура в багатьох областях буде від +8 до +12 градусів, а на заході підніметься від +10 до +15 градусів. У Києві в середу буде не тільки сонячно, але і тепло – до +10 градусів. До речі, народний синоптик ще й розповіла про майбутні дні. У столиці в четвер буде ще тепліше – до +15 градусів. Але сильно спокушатися не варто, тому що на вихідних знову буде похолодання і навіть може пройти мокрий сніг. Але про це синоптик обіцяла детальніше розповісти вже у своїх наступних прогнозах.

Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook

Укргідрометцентр на наступні дні прогнозує тільки все більше потепління і лише трохи похолодає ближче до вихідних. Але також на цих вихідних ще й прийдуть дощі майже в усі області країни. А ось в неділю так сильно похолодає, що дійсно багато де випаде сніг. Тому зараз варто порадіти сонечку, гарній погоді, навіть якщо ви вирішили залишитися вдома. Можете вийти на балкон з смачним чаєм або кавою, або просто відкрити штори, щоб впустити сонячні промені.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.uа часто на довірливих українцях намагаються нажитися і ситуація з коронавірусом – не виняток. Навіть відомий телеканал взяв участь у цьому. Українцям намагалися впарити несправжні ліки.

Також Знай.uа писав, ВООЗ розповіли, чи зможе маска захистити від коронавіруса, чому їх носять у лікарнях і в країнах, де багато заражених, а також кому саме вони можуть допомогти.

Нагадаємо, найважча жінка в світі змогла схуднути. А був час, коли вона не могла навіть піти самостійно, щоб виписатися з лікарні.