З'явилася інформація, що державна поштова служба, компанія "Укрпошта" під час карантину (12 березня - 3 квітня) може частково змінювати умови доставки, вручення і безкоштовно зберігати зареєстровані у відділеннях об'єкти відправлення (листи, посилки і т. д...).

Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному сайті "Укрпошти".

Укрпошта, фото з сайту Укрпошти
Укрпошта, фото з сайту Укрпошти

Повідомляється, що з 12 березня по 3 квітня 2020 року (включно) Укрпошта частково змінює умови доставки, вручення та зберігання реєстрованих поштових відправлень "Укрпошта Експрес", "Укрпошта Стандарт" і "Укрпошта SmartBox":

1. Рекомендовані поштові відправлення (крім листів з позначкою "Судова повістка") вкладатимуть в абонентські скриньки одержувачів. Якщо абонентський ящик несправний, адресатів інформуватимуть про надходження реєстрованих листів повідомленнями або через інтернет, або через засоби зв'язку - домашні і мобільні телефони.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

2. Рекомендовані листи з відміткою "Судова повістка" доставлятимуться у відповідності з вимогами Правил надання послуг поштового зв'язку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, карантин через коронавірус в Україні - як працюватимуть Укрпошта та Нова пошта.

Як повідомляв Знай.uа оператори скасували плату за роумінг через коронавірус, як телефонувати на гарячу лінію безкоштовно.

Знай.uа писав, Україна закрилася на карантин - як зміниться робота транспорту, банків і поштових відділень.