В Україні, як відомо, ввели карантин з 12 березня, який триватиме до 3 квітня. З-за цього багато служби почали працювати по-новому, а багато і зовсім закрилися, особливо державні. Так що Рагси теж перейшли на новий режим роботи, деякі позакривали зовсім. Але як бути тим, хто подав заяву на реєстрацію шлюбу ще до введення карантину. Про це повідомляється в сюжеті ТСН.

Журналісти розповіли истою дівчата Ляны Ковальчук, чия весілля пішла не за планом через карантин. Українка мріяла про пишне торжество, але на церемонію з нареченим пустили в масках і рукавичках, і дозволили запросити всього 10 гостей. Наречена поділилася, що навіть фотограф не зміг бути присутнім і знімати торжество, так як виїхав з міста в карантин. "Я не розуміла, чому так сталося зі мною. Плакала, сміялася. Дізналася, що на карантин йдуть салони, в які я була записана, мої флористи. Мій фотограф поїхав до батьків", - розповіла Ляна.

Треба сказати, що в подібній ситуації опинилися безліч українських пар – їм теж доведеться бути на святі в масках і з невеликою кількістю гостей, або ж зовсім перенести дату реєстрації шлюбу. У Рагсі повідомили, що для тих, хто встиг подати заяву, одруження проведуть, але з усіма обмеженнями. Парам, які не встигли подати заяву, до карантину, теж не варто хвилюватися, кажуть в Мін'юсті. Якщо зареєструвати шлюб потрібно терміново, то зробити це можна електронно через сайт міністерства.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.