Відомий український педіатр і телеведучий Євген Комаровський спрогнозував, що буде масовий підйом захворюваності новим різновидом коронавіруса. Про це він розповів в авторській програмі редактора видання "Гордон" Олесі Бацман.

"Ви ж розумієте, що наступного тижня у нас буде масовий підйом захворюваності? А знаєте чому? Не тому, що він вже зараз є, а тому що, якщо зараз до нас привезуть багато тестів і почнуть їх використовувати, у нас відразу ж буде масовий підйом захворюваності", - підкреслив педіатр.

сьогодні дивлюся, у Харківській області виявлено коронавірус у дружини одного з чиновників, ось якийсь депутат захворів. Чому у нас такий високий відсоток захворюваності серед людей таких ось "непростих"? Тому що сьогодні еліта має доступ до тестів, а всі інші – як би не дуже. Коли всі отримають доступ до тестів, тоді ми дізнаємося, що і ми не гірші", - підсумував Комаровський.

Також за словами Комаровського, на місці глави держави він би дав команду обстежити всі тіла померлих від коронавіруса Covid-19, а також зробив би основним меседжем информкампании гасло: "Захворів - сиди вдома".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Перше, що я б зробив, – розпорядився негайно дослідити всіх померлих. По-друге, я б сформулював чіткі інформаційні меседжі для населення, які суперечать тому, чого навчали: захворів – йди до лікаря. Ні, захворів – сиди вдома", – зазначив він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дмитро Карпачов застеріг про можливі проблеми в сім'ї під час карантину.

Як повідомляв Знай. ua, Комаровський розкритикував дії Зеленського в пандемію коронавіруса.

Також Знай. ua писав, що доктор Комаровський пояснив,чи варто боятися гігієнічних засобів для дітей.