Відомий український педіатр і телеведучий Євген Комаровський у своїй телеграм-каналі опублікував позиції Всесвітньої організації охорони здоров'я та Європейського агентства з лікарських засобів щодо такого препарату як ібупрофен. Комаровський поділився посиланням на повідомлення ВООЗ про ібупрофен при коронавірусі. У ньому йдеться, що на підставі наявної зараз інформацією ВООЗ не рекомендує використання ібупрофену.

"ВООЗ усвідомлює занепокоєння щодо використання ібупрофену для лікування лихоманки у людей з COVID-19. Ми консультуємося з лікарями, які лікують пацієнтів, і не в курсі повідомлень про будь-які негативні наслідки, крім звичайних, які обмежують його використання в певних групах населення", - йдеться у повідомленні ВООЗ. А ось що говорять на сайті ЕМА: "В цей час немає наукових доказів, що встановлюють зв'язок між ібупрофеном та погіршенням COVID-19. EMA уважно стежить за ситуацією і розгляне будь-яку нову інформацію, яка стане доступною з цього питання в контексті пандемії". Комаровський також додав: "Але у вас, звичайно ж, може бути інша думка…".

Пост Комаровського
Пост Комаровського

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.