В Україні у п'ятницю, 27 березня, очікується тепла, сонячна і суха погода. Місцями стовпчики термометрів піднімуться до +16 градусів.

Про це написала відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Температура вночі близько нуля або невеликі "мінуси", а вже вдень підніметься до 10-16 градусів. Антициклон "Юрген" і далі не підпустить до нас ніяких дощів – завтра скрізь сухо і сонячно. Вітер також не змінюється з північного сходу, помірний, на півдні та сході часом може рвонути до штормового, до 15-18 метрів на секунду", - зазначила Діденко.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Найтепліша погода очікується на Закарпатті. Там повітря прогріється до +15 +17 градусів. У той же час найхолодніше буде на Тернопільщині, Хмельниччині, Вінницькій, Черкаській, Полтавській та Чернігівській областях. Максимум – +11 +13 градусів.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Києві у п'ятницю буде суха і сонячна погода з температурою повітря вночі близько нуля. При цьому вдень у столиці потеплішає до +14 градусів.

Субота і неділя в Україні обіцяють бути теплими, протягом дня +10 +17 градусів. Опади малоймовірні, переважно сонячно. Також синоптик повідомила, що нове похолодання очікується з 30 березня.

П`ятниця в Україні буде теплою. Температура вночі ще покомизиться, близько нуля або невеликі `мінуси`, а вже вдень...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 26 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ні зими, ні літа - вчені жахнули фатальними наслідками зміни кута нахилу осі Землі.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.