Покупці супермаркету Novus знайшли у ковбасі власного виробництва магазину накладні вії.

Про це пише Telegram-канал "Народный Ревизор", який публікує відгуки споживачів на неякісні товари та послуги.

"Купили смачну ковбаску власного виробництва, а бонусом отримали частина чиїхось накладних вій", - йде мова у повідомленні.

Згідно з відгуком клієнтів, товар з домішкою косметичного аксесуара було придбано в київському супермаркеті Novus на Оболоні.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Покупці не написали, чи стали вони звертатися до адміністрації магазину та якою була реакція керівництва магазину.

Авжеж, знайти накладні вії в продукті харчування є справді неприємним досвідом, але це не єдиний такий випадок, з яким зіткнулися українські споживачі. Так, у супермаркеті Varus українка придбала булочку, всередині якої вона знайшла людський ніготь.

У будь-якому разі, покупцям варто бути особливо зі споживчими товарами, але відповідальність за неякісні продукти лежить на їх виробнику.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше популярний супермаркет вирішив "озеленитися" на українцях за допомогою коронавірусу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", попала на гроші у популярному супермаркеті — обурена клієнтка розповіла про махінації касирів.

Також "Знай.ua" писав, Горобець чи продавець? Дика птаха борсалась посеред м'яса у Novus.