У суботу, 28 березня, на всій території України буде досить тепла і суха погода. Протягом дня температура повітря очікується в межах +11 +17 градусів. Тільки в західних регіонах є ймовірність невеликих дощів.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що 28 березня України огорне тепла повітряна маса. Тому буде багато сонця, а серйозні опади малоймовірні.

У Києві в суботу погода буде в основному сухий. Хоча і стане більше хмар, а опади не очікуються. Температура повітря в столиці підніметься до +13 +16 градусів.

Якщо у вас під вікном зацвіла абрикоса, милуйтеся, фотографуйте і готуйтеся захищати ню ніжність. І не лише абрикоси. Бо...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 27 maart 2020

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Народний прогноз погоди в Україні

28 березня вшановується пам'ять мучеників Агапія, Пуплия та інших. Погоду цього дня передвіщають вода і птахи. Якщо весняна вода тече повільно, то рік очікується важким. Якщо ж у цей день прилітають чайки, то можна чекати тепла.

погода на 28 березня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ні зими, ні літа - вчені жахнули фатальними наслідками зміни кута нахилу осі Землі.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.