Сьогодні, 29 березня, українцям показали дике відео. У київський аеропорт Бориспіль прилетів рейс з українцями, евакуйованими з В'єтнаму через пандемію коронавірусу і карантин майже по всьому світу. Вони відмовляються від обсервації і намагаються прорватися з аеропорту силою. На місце прибула Нацгвардія.

Про це повідомив журналіст Віталій Глагола на своїй сторінці у facebook, додавши відео від свого підписника - водія, який зустрічав пасажирів.

Ситуація наступна. Київ, аеропорт Бориспіль, рейс із В‘єтнаму щойно прилетів. Українці, які прилетіли в країну відмовляються від обсервації і вириваються із аеропоту. Щойно. Приїхала поліція і нацгвардія, але не сильно допомагає. Відео від мого підписника-водія, який зустрічав прибулих в аеропорту. Більше трохи пізніше у моєму Telegram-каналі: https://t.me/VGlagola

Geplaatst door Vitaliy Glagola op Zondag 29 maart 2020

"Ситуація наступна. Київ, аеропорт Бориспіль, рейс із В‘єтнаму щойно прилетів. Українці, які прилетіли в країну відмовлУкраїнці намагаються прорватися з Борисполя силоюУкраїнці намагаються прорватися з Борисполя силоюяються від обсервації і вириваються із аеропоту. Щойно. Приїхала поліція і нацгвардія, але не сильно допомагає. Відео від мого підписника-водія, який зустрічав прибулих в аеропорту", - йдеться у повідомленні журналіста.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пасажири, за усіма правилами повинні піти на обсервацію, але вони всі, як один, відмовляються. Незважаючи на заблоковані двері, люди силою тиснуться і вириваються на вулицю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кожні 17 хвилин коронавірус забирає чиєсь життя – медики привели страшну статистику.

Також раніше "Знай.uа" писав: як пережити карантин і не зійти з розуму - поради психолога.