Карантин, фото скріншот з youtube
Карантин, фото скріншот з youtube

Україна послаблює карантин — "прокинуться" продуктові ринки, введуть нові умови торгівлі

Міністерство охорони здоров'я України вирішило трохи послабити карантин, який було введено через поширення COVID-19. зокрема, планується дозволити функціонування ринків. І справді, українці незабаром зможуть знову купувати продукти на базарах, однак функціонування місць такої торгівлі здійснюватиметься за певними правилами.

Пенсіонери, фото Суспільне
Пенсіонери, фото Суспільне

Пенсіонерам знову перенесли індексацію, назвали нову дату підвищення виплат

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Пенсії для українців можуть переглянути вже в квітні, незважаючи на те, що раніше індексацію перенесли на період після карантину. Таку заяву зробив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль в ефірі одного з телеканалів.

Ціни на продукти, скріншот з відео
Ціни на продукти, скріншот з відео

Супермаркети знизили ціни на популярні продукти, українці приємно здивовані

Популярна мережа супермаркетів АТБ повідомила про зниження торгової націнки на певні категорії продуктів харчування. Таке рішення було прийнято в умовах економічної кризи і карантину в Україні, а також у зв'язку з підвищенням відпускних цін з боку постачальників.

лікарня, скріншот з відео
лікарня, скріншот з відео

В Україні з 1 квітня запускають II етап медреформи – список нових безкоштовних послуг

З середи, 1 квітня, в Україні вступає в дію другий етап медреформи, разом з яким запуститься Програма медичних гарантій. Міністерство охорони здоров'я вже затвердило 27 пакетів медичних послуг, які стануть дійсними вже з 1 квітня.

Затримання ватажка злочинців - Скріншот з відео
Затримання ватажка злочинців - Скріншот з відео

СБУ знешкодила небезпечну бандитське угрупування на чолі з депутатом

На Закарпатті співробітники Служби безпеки України (СБУ) зуміли затримати організовану злочинну групу. Затриманих підозрюють у низці тяжких злочинів на території Закарпатської області. Про це повідомляється на офіційному сайті СБУ.