Телеграм-канал "Ху*вий Київ" опублікував відео, на якому можна побачити безпритульних, які опинилися у скрутній ситуації через карантин. Питання чоловікам без прописки ставив Володимир Петров. Один з респондентів розповів, що взагалі не п'є, а за фахом він кранівник. Він опинився на вулиці з-за того, що його будинок згорів, документи теж. Чоловік у масці каже, що до карантину працював у Києві, йому нікуди їхати, все позакривали і роботи немає.

Другий безпритульний поділився, що раніше працював трактористом, а потім поїхав у столицю, оскільки збирався влаштуватися охоронцем, але з-за карантину всі позакривали і роботи немає. Тому зараз він став бездомним, однак зазначив, що збирається йти пішки. Далі обоє чоловіків розповіли, що поліцейські їх ганяють і не дають поспати, більше того, навіть провокують на бійку, і позабирали ковдри та каремати. У підписі до відео йдеться: "Ми звикли до того, що Бомжі – смердючі алкаші з розпухлим єб*лом. Але... Все не так просто, іноді люди просто не в той час не в тому місці, а далі – глухий кут".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Херсоні бездомний зварився в окропі.

Також портал "Знай.ua" писав, як змінилося життя колишнього п'яниці, який три роки не пив.