Міністерство охорони здоров'я України запустило соціальну кампанію під назвою #ПідтримуюЛікарів, щоб люди з вдячністю ставилися до самовідданої праці медиків, які протистоять поширенню коронавірусної інфекції.

Відповідне відео підтримки з'явилося на YouTube-каналі МОЗ.

Варто відзначити, що героями ролика стали звичайні лікарі, фельдшери, медсестри, які щодня ходять на роботу, ризикуючи власним життям і здоров'ям заради українців.

На відео медики сидять в масках, а потім знімають їх, показуючи втомлені обличчя з відбитками масок.

За даними МОЗ, в Україні зараз 117 500 лікарів і 150 500 молодшого медичного персоналу, і вони переживають важкі часи.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Щодня вони ризикують своїм життям, безпекою своїх родин, здоров’ям своїх дітей, щоб рятувати наші. Ми відступаємо на другий план, і все, що нам треба робити – бути свідомими і відповідальними. Герої нашого часу – втомлені та суворі, щодня йдуть у переповнені приймальні інфекційних, знаючи, що це ще не кінець. Бути вдячними всім медпрацівникам – це найменше, чим ми можемо їм допомогти. Ми з вами, ми дякуємо вам, ми віримо у вас, і чекаємо лише добрих новин", - сказано у відеозверненні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у МОЗ порівняли темпи поширення коронавіруса в Україні з Італією та Іспанією.

Як повідомляв портал Знай.uа, тотальне безробіття – карантин в Україні нищить провідні галузі.

Також портал Знай.uа писав, де дозволили гуляти без медичного захисту в період карантину.