У Гонконзі тест на коронавірус COVID-19 виявився позитивним у німецької вівчарки. Це вже другий зафіксований випадок зараження собаки у Гонконзі. Згідно з попередніми даними, тварини не є переносниками коронавірусу SARS-CoV-2.

Про це повідомляє британський таблоїд The Sun.

За припущенням медиків, коронавірусом пес заразився від свого власника, у якого діагностували цю хворобу разом з його партнеркою. Люди були госпіталізовані, собаку ж ізолювали у ветеринарній клініці.

Німецька вівчарка, фото Pxhere
Німецька вівчарка, фото Pxhere

У тварини захворювання протікає безсимптомно. Наразі очікується одужання собаки або спростування попереднього тесту.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Минулого місяця у Гонконзі вже виявляли коронавірус у собаки. Тоді це виявився померанський шпіц. Цій тварині не пощастило, вона померла через два дні після виходу з карантину - але випустили її лише після негативного тесту на коронавірус.

Німецька вівчарка, фото Pxhere
Німецька вівчарка, фото Pxhere

У Всесвітній організації охорони здоров'я повідомляють, що випадків інфікування коронавірусом тварин не зафіксовано. Інциденти у Гонконзі можуть бути пов'язані з помилками при лабораторному тестуванні.

Влада Гонконгу обіцяє тримати ситуацію під контролем і повідомляти про подальший розвиток ситуації.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський отримав на горіхи через українку у Китаї - "Ломанулися рятувати собачку? Їдьте на передову!"

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські заробітчани з підозрою на коронавірус втекли з лікарні.

Також "Знай.ua" писав, що сотні киян пропустили через "детектор" коронавірусу - розсекречено результати, краще присядьте.