Щоб запобігти поширенню коронавіруса, у Швейцарії на офіційному рівні радять відмовитися від процедури рукостискання. Відомо, що такі рекомендації дав Федеральний офіс громадської охорони здоров'я.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

Коронавірус // gettyimages
Коронавірус // gettyimages

За інформацією журналістів, у зв'язку з поширенням коронавіруса, Швейцарія підвищила до найвищого рівня інформування населення. Крім цього, жителям Швейцарії нагадали про основні правила гігієни. Рекомендується, зокрема, ретельно вимивати руки. Кашляти і чхати потрібно у згин ліктя, або одноразову паперову хустку, яку потім відразу ж треба викинути. У разі високої температури або кашлю радять залишатися вдома.

Коронавірус // gettyimages
Коронавірус // gettyimages

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У Швейцарії лабораторно підтверджено 24 випадки зараження коронавірусом. В рамках боротьби з його поширенням уряд Швейцарії 28 лютого прийняв рішення про заборону до 15 березня всіх масових заходів, в яких бере участь більше 1000 людей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям "впарюють" маски від коронавіруса, які виготовлені ще при Януковичі.

Як повідомляв Знай.uа по всій країні заборонили цілуватися зі священиками, а також торкатися ікон.

Знай.uа писав, в Україні закриють тубдиспансери, а хворих відправлять на роботу? Медики дали відповідь.