Пенсійний фонд України оприлюднив відеороз'яснення, в якому назвав умову виплати одноразової грошової допомоги у тисячу гривень, обіцяноъ Зеленським у зв'язку з карантином.

ПФУ готовий почати виплату одноразової грошової допомоги в розмірі тисячі гривень після того, як Верховна рада виділить ці гроші з державного бюджету. Про це йдеться у відео, розміщеному на Facebook-сторінці пенсійного фонду.

Як відзначили в прес-службі ПФУ, одноразову виплату отримають близько 10 млн чоловік, чия пенсія не перевищує 5 тис. грн. Пенсійний фонд нарахує кошти автоматично, без звернень пенсіонерів.

"Виплата буде розпочато після виділення коштів з державного бюджету. Гроші на банківські карти зарахують невідкладно", - йдеться в повідомленні.

Крім того, "Укрпошта" забезпечить доставку грошей пенсіонерам додому протягом п'яти днів. Тим, кому з різних причин, не виплатять кошти протягом п'яти днів, тисячу гривень виплатять разом з пенсією.

Відеороз'яснення щодо виплати одноразової грошової допомоги у розмірі 1000 тисячі гривень в умовах карантину

📽Пенсійний фонд України пропонує відеороз'яснення щодо виплати одноразової грошової допомоги у розмірі 1тисячі гривень в умовах карантину. 🔔Водночас закликаємо мінімізувати соціальні контакти: виплати будуть здійснені усім своєчасно шляхом надходження коштів на особисті банківські картки💳, або доставлені листоношами додому📬. 🔰Залишайтесь вдома. Бережіть життя - збережете Україну!

Geplaatst door Пенсійний фонд України op Maandag 6 april 2020

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українським пенсіонерам по-різному підвищують виплати

Як повідомляв портал Знай.ua, Мінфін оприлюднив перелік банків, які виплачуватимуть пенсії і зарплати українцям.

Також Знай.ua писав, МОЗ заборонив українцям 60+ виходити з дому.