У середу, 8 квітня, по всій території України погода прогнозується теплою і безвітряною. Проте вночі похолоднішає, а місцями можливий мороз до -3 градусів.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що вдень температура повітря підніметься від +12 до +20 градусів. Тепла погода очікується на Заході країни – від +18 до +20 градусів.

Трохи холодніше буде у східній частині України та в Криму – +12 + 16 градусів. Вітер буде західний, помірний. На Півночі і Сході може бути поривчастий.

Синоптик уточнила, що найхолодніша ніч очікується в Луганській, Донецькій та Харківській областях – від -1 до -3 градусів.

У Києві в середу прогнозується сонце і тепло, але з поривчастим вітром. Вдень стовпчики термометрів покажуть +18 + 19 градусів, а вночі +2 + 4 градуси.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Квітень прекрасний прийшов до нас нарешті справжнім теплом. І для тих, хто радісно гне поперек на своєму городі, і для...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 7 april 2020

Народний прогноз погоди в Україні

8 квітня відзначається Собор Архангела Гавриїла і вшановується пам'ять преподобного Василя Нового. Якщо у цей день схід сонця світлий, значить скоро сніг повністю зійде. Наші пращури примітили, яка погода на Василя Нового – така вона буде 8 жовтня, і навпаки.

погода 8 квітня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.