У суботу, 11 квітня, в Україні переважатиме суха і сонячна погода, місцями можливий поривчастий вітер. Тільки в східних і південних регіонах країни трохи похолоднішає.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці написала, що на крайній Півночі країни і в східних областях є ймовірність дощу, або ж просто темних хмар.

"Атмосферний фронт, який нарешті приніс в Україну хоча б невеликі дощі та похолодання, завтра практично покине нашу територію", - зазначила Діденко.

У Києві у суботу також очікується тепла погода, без опадів. Температура повітря в столиці вдень близько +13 градусів.

Атмосферний фронт, який нарешті приніс в Україну хоча б невеликі дощі та похолодання, завтра вже майже залишить нашу...

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 10 april 2020

погода на 11 квітня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

У неділю, 11 квітня, прогнозується сонце. По всій території країни буде сухо, але вітряно. Температура триматиметься на рівні попереднього дня. При цьому в деяких західних регіонах України потеплішає на кілька градусів.

погода на 12 квітня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.