Мінфін відзвітував про 600% премії Нефьодову і трьом заступникам

З'явилася інформація, що за так звану "інтенсивність праці" і за "виконання особливо важливої роботи" голова Державної митної служби України Максим Нефьодов, а також три його заступники отримали надбавку в розмірі до 600%. Відомо, що дозвіл нарахувати собі такі "премії" дало Міністерство фінансів України у відповідь на звернення самого ж Нефьодова, яке діє з 1 січня 2020 року.

Максим Нефьодов, скріншот: YouTube
Максим Нефьодов, скріншот: YouTube

Зеленський назвав кількість інфікованих монахів у Лаврі

На території Києво-Печерської Лаври підтверджено майже 100 випадків зараження Covid-19. Про це у відеозверненні повідомив президент Володимир Зеленський. За словами глави держави від коронавірусу вже померли дві людини, які підхопили інфекцію на території монастиря.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Києво-Печерська Лавра, скріншот: YouTube
Києво-Печерська Лавра, скріншот: YouTube

Зв'язки з РФ, 18 терактів і замовлені вбивства – в Дніпрі затримали особливо небезпечну банду

Служби безпеки затримали в Дніпрі зловмисників, які причетні до вчинення 18 терактів.
Ватажком банди виявився кримінальний авторитет Дніпра, раніше судимий кримчанин на прізвисько "Арієць". Бандити скоювали особливо тяжкі замовні злочини.

затримання терористів, фото прес-центр СБУ
затримання терористів, фото прес-центр СБУ

Призов до лав ЗСУ знову перенесли, потенційним строковикам встановили нові терміни

В Україні знову перенесли весняний призов. Тепер він пройде в травні-липні 2020 року. Таке рішення ухвалили сьогодні на засіданні Кабміну, а повідомив про це нардеп Гончаренко.

Президент Володимир Зеленський підписав указ про призов у 2020 році на строкову військову службу. Початок весняного призову з квітня пересунули на травень.

Призовники, скріншот: YouTube
Призовники, скріншот: YouTube

Україна "зашиває" кордони, мінус десять пунктів пропуску - що буде далі

Через пандемію коронавирусної інфекції український уряд ухвалив рішення додатково закрити десять пунктів пропуску на державному кордоні. Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання Кабміну.
Пропозиція про закриття кордонів молдавського, польського і румунського напрямків надійшла від міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Український кордон, Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон
Український кордон, Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше