У п'ятницю, 17 квітня, по всій території України переважатиме суха і сонячна погода. Лише на Сході країни можливий поривчастий вітер. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Так, найтепліше буде на Півдні України та на Закарпатті. Там стовпчики термометра покажуть до +19 +21 градуса.

При цьому на Півночі суттєво похолоднішає – до +10 +12 градусів.

"17-го квітня континентальна частина Європи належатиме теплій повітряній масі", - написала Діденко.

У Києві у п'ятницю буде дуже свіжо. У другій половині дня збільшиться хмарність і є ймовірність невеликого дощу. Температура повітря в столиці буде в межах +11 +13 градусів.

Популярні новини зараз
В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

17-го квітня континентальна частина Європи належатиме теплій повітряній масі. Карта. Температура повітря протягом дня...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 16 april 2020

Народний прогноз погоди в Україні

17 квітня відзначається день пам'яті преподобного Йосипа, піснописця і творця канонів. На Йосипа починає звучати голосок цвіркуна і вперше подає голос журавель. Наші пращури примітили, якщо вдень 17 квітня спекотно, а вночі прохолодно – до хорошої погоди.

погода на 16 квітня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.