Варто нагадати, що український уряд раніше анонсував доплати для медиків, які працюють з зараженими на коронавірусну інфекцією, в розмірі: - 17 тисяч гривень для лікарів; - медсестрам 13 тисяч гривень; - молодшому медичному персоналу 11 тисяч гривень. Проте на ділі це далеко не так. Так звані "доплати" приходять, але в розмірах до 1900 гривень.

Про це стало відомо завдяки публікації українського інфекціоніста Дмитра Лукаша в мережі Facebook.

Публікація Дмитра Лукаша, Facebook
Публікація Дмитра Лукаша, Facebook

"Ось який мій аванс у лікаря інфекціоніста, просто немає слів... Що скажете Михайло Радуцький, Iryna Sysoenko? Один інфекціоніст по району протягом місяця. Диспансерна група ВІЛ-інфікованих одна з найбільших за КДЦ в Києві, регулярний потік пацієнтів. Зарплата буде меншою ніж була до цього, дякую за увагу!" - написав Дмитро.

Анонсовані доплати, скріншот: Facebook
Анонсовані доплати, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зарплату Зеленського за березень розсекретили, скільки мінімалок за раз отримав президент.

Як повідомляв Знай.uа курс долара, масове безробіття, борги — українці почути неприємну правду про майбутнє після карантину.

Знай.uа писав, взлет долара, нова середня зарплата і удар інфляції — озвучений прогноз на перші тижні після карантину.