Українцям вже дуже важко знаходиться в умовах карантину. З Мелітополя прийшли новини, що підприємці, які торгують на міських ринках, прийшли протестувати під будівлю мерії.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

Журналісти пишуть, що городянам не страшний коронавірус, набагато страшніше те, що нічим годувати сім'ї. Серед присутніх багато що торгують одягом, якщо торгівля продуктами харчування хоч зрідка, але дозволялася, то промисловими товарами торгувати заборонено з самого початку карантину.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Люди не тільки не продали одяг до зимового сезону, але і не закупили товар на літо. А це означає, що найближчим часом їх ситуація стане зовсім критичною. На питання, навіщо прийшли, відповідають "дуже їсти хочеться".

А ось Telegram-канал "ЗеРада" пише, люди в Мелітополі доведені до відчаю. Ще тиждень-два карантину і по всій країні ми будемо спостерігати протести людей втратили роботу, які втратили дохід і вимушені виживати. Якщо зараз не вжити превентивних заходів і не дозволити роботу дрібним підприємцям, то влада отримає сотні тисяч противників, які голосували за Зеленського та партію "Слуга Народу".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українських медиків на передовій боротьби з пандемією залишили з порожніми кишенями - "Ось аванс, немає слів".

Як повідомляв Знай.uа в Україні перенесли ЗНО-2020, коли школярі зможуть пройти тестування.

Знай.uа писав, українські медики залишаться без зарплат, експерт пояснив чому – "Витиснення з країни фахівців".