У п'ятницю, 24 квітня, по всій території України очікується по-весняному тепла і сонячна погода. При цьому можливі дрібні опади у східних і центральних регіонах, а також місцями в західних областях.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Так, найтепліша погода прогнозується на Закарпатті. Там стовпчики термометрів покажуть до +21 градуса. На решті території країни температура повітря складе +16 +19 градусів.

"Заморозки поступово відступають. Вночі передбачається +3 +8 градусів, хіба десь на Сході і Заході окремі 0-3 градуси ще вчепляться в красивий весняний цвіт", - написала синоптик.

У Києві у п'ятницю погода очікується теплою, без істотних опадів з західним помірним вітром. Температура повітря в столиці до +18 градусів.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

П`ятниця в Україні буде теплою (карта 1). 24-го квітня температура повітря крутитиме спідницею поблизу симпатичних...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 23 april 2020

Народний прогноз погоди в Україні

24 квітня вшановується пам'ять святого мученика Антипа, єпископа Пергамо-Асійського. Наші пращури помітили: "якщо до цього дня вода не з'явилася, то весна пізньою буде і літо поганим простоїть". Якщо вранці мороз, а вдень пішов сніг, то ще цілий місяць буде холодно.

погода на 24 квітня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.