У п'ятницю, 24 квітня, по всій території України очікується по-весняному тепла і сонячна погода. При цьому можливі дрібні опади у східних і центральних регіонах, а також місцями в західних областях.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Так, найтепліша погода прогнозується на Закарпатті. Там стовпчики термометрів покажуть до +21 градуса. На решті території країни температура повітря складе +16 +19 градусів.

"Заморозки поступово відступають. Вночі передбачається +3 +8 градусів, хіба десь на Сході і Заході окремі 0-3 градуси ще вчепляться в красивий весняний цвіт", - написала синоптик.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

У Києві у п'ятницю погода очікується теплою, без істотних опадів з західним помірним вітром, температура повітря до +18 градусів. У суботу у столиці пройдуть дощі. У неділю-понеділок трохи похолодає, але з вівторка знову потеплішає.

У суботу, 25 квітня, в Україну прийдуть серйозні дощі. Атмосферний фронт обумовить вологу погоду на Заході, Півночі, у центральних областях і на Харківщині.

"В Луганській, Донецькій областях та в південній частині України в суботу все ж переважатиме суха повітряна маса. Вітер залишається завтра західним, у суботу перейде на південно-західний, у неділю, за фронтом, буде північним. Очікується вітер помірним, часом поривчастим, у неділю можливі пориви до 15-20 м/с", - зазначила Діденко.

П`ятниця в Україні буде теплою (карта 1). 24-го квітня температура повітря крутитиме спідницею поблизу симпатичних...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 23 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.