Українські військові прозвітували стосовно того, скільки разів 24 квітня російські окупанти обстріляли українські позиції та розповіли, скільки захисників України в результаті цього постраждали.

Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

Відтак, бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню. П'ять разів обстріляли військових оперативно-тактичного угруповання "Схід".

"Неподалік Павлополя ворог з мінометів випустив по наших позиціях 23 міни, а біля Лебединського вів вогонь з кулеметів та стрілецької зброї. По оборонцям Старогнатівки противник двічі відкривав вогонь з гранатометів, а захисників Широкиного надвечір обстріляв з кулеметів", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Та п'ять разів військових оперативно-тактичного угруповання "Північ":

"Так, по опорних пунктах поруч з Оріховим противник випустив 20 мін, а по опівдні оборонців населеного пункту Хутір Вільний обстріляв з великокаліберних кулеметів. Згодом російські найманці вели вогонь по захисниках Новоолександрівки. Обстріляли й позиції наших бійців поруч із Новотошківським та Новозванівки", - пишуть військові.

Окрім цього, як підкреслюється, в результаті обстрілів російських окупантів, двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення. також поранені є й серед найманців Путіна:

"За попередніми даними розвідки, українські військовослужбовці поранили щонайменше одного окупанта. ", - повідомляють в ЗСУ.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українські захисники влаштували справжнє свято на передовій – у масках і зі свічками

Як повідомляє портал "Знай.uа" призов до лав ЗСУ знову перенесли, потенційним строковикам встановили нові терміни

Також "Знай.uа" писав, що обмін полоненими на Донбасі: оприлюднено список повернених додому українців